coaching, models, catwalk,

Buitenland

Regelmatig krijgen wij verzoeken vanuit het buitenland om modellen te leveren voor fashion shows en additorials. Ben jij langer dan 1:75 mtr, en is je heupmaat niet groter dan 90 ctm, wil jij serieus aan je modellentoekomst werken, en ben je bereid om enkele weken van huis af te gaan, mail ons met je gegevens enkele recente foto's, wie weet loop jij binnenkort shows in Milaan, Parijs of Londen.

2016
Trots zijn we op Maxime die nu naar Milaan gaat. Wij wensen je veel succes met je fashion toekomst in het buitenland.

2015
Voorbereiding Catwalk miss Youngster in opdracht van Coby van Tol van No Nonsens.
   

2014Deelname Salone della Mode i.s.m. Jerry Luxenburg, Model Sylvie, fotografie XMoments.Canal Catwalk coaching i.s.m. Coby van Hair Point en de vele designers.

Catwalk coach Miss Regio 2014


Juni
Modeshow Secret Seduction.
 

Presentatie Boek Happy Beautiful You van Anouk Dijsktra.
Filmpje te zien op Hart Van Nederland.


Mei
Casting en Ibiza show met meerdere modellen die o.a. de brillen van Michael Kors en Ray Ban showen.

Show Voorburg D-mode en Shoeby i.s.m. Kathleen en Coby van Hair Point.

April
DFA 2014 Catwalk coach en jurylid Dijana de Gier, winnaar mannen is geworden Qusay.
Vrouwen winnares DFA 2014 is Carmen.2013

Beste modellen,Regelmatig krijgen wij verzoeken vanuit het buitenland om modellen te leveren voor minimaal twee maanden. Verblijfskosten worden betaald door de agency.
Ben jij 1:76 meter, is je heup maat niet groter dan 90cm, heb jij een sprekend gezicht en heb je ook al een goed portfolio, kom dan bij ons langs om je mogelijkheden te kunnen bespreken.
Stuur altijd een recente foto en je gegevens mee. Wij stomen je klaar voor het buitenland.

Wil jij net als Monika ook naar Griekenland, stuur je gegevens en enkele foto´s, dan nemen wij contact met je op.World Forum Centre in Den Haag

Op de rand van het nieuwe jaar heb ik toch nog een show kunnen ondersteunen.
Mooie shows met The 1st Impression Agency modellen en ondersteuning door Dijana de Gier bij de shows van Hakan Akkaya en Emry mode.
21 modellen hebben er deelgenomen aan de beide shows die gehouden werden tijdens de eerste Global Music Event te Den Haag.
We hebben veel krantenkoppen gehaald en blogs in Nederland en Turkije. In de collectie van de designer Hakan Akkaya liepen vrouwen van diverse maten en soorten.
De shows werden tevens uitgezonden op diverse kanalen.


Radio 192


Radio192, 17 mei 2013 onze modellen/danseressen zullen er weer zijn als de Gogogirls. Lekker dansen op de muziek uit de jaren 60 en 70 met DJ Erik de Zwart

FB Radio 192 Teejater met Erik de Zwart

Maak kennis met de Catwalk lessen

27 augustus 2011 kunt u kennis maken me de lessen van Dijana de Gier. In het centrum van Naaldwijk in winkelcentrum De Tuinen geeft zij diverse workshops.
Geheel gratis kunt u daar aan meedoen. Ook wordt er een poging lopen met een boek op je hoofd gehouden. Wie kan er met hoge hakken en een 
boek op het hoofd het verst komen. Voor de kinderen is er ook de poging, maar dan zonder hoge hakken.
Kun jij niet op hoge hakken lopen, kom dan in de leer. 

Vanaf 11:00 uur kunt u al meedoen of de kneepjes afkijken.

Deze dames gingen u voor:  

Fashion for Africa

Art and Sand Fashion Event

 

Zondag 22 augustus 2010

Art and Sand Fashion Event met diverse fashion designers en kunstenaars, op de prachtige locatie Sand in Hoek van Holland. Voor meer informatie zie onze pagina

Bavaria Babes 2010

Tijdens Trekkertrek festival in Koudekerk aan de Rijn, ontpopte onze boer zoekt vrouw modellen zich als heuse Bavaria Babes. Terwijl de echte mannen aan de Grolsch zaten, kwamen de Bavaria Babes opeens uit de kleren. Ze kwamen heel gesapig op als vrouw zoekt boer in overall en andere makkelijk zittende kleding. Maar nadat zij in het midden kwamen te staan, trokken zij vliegensvlug hun pakken uit. De oranje jurkjes kwamen er flitsend uit, en menig man verslikte zich. Met hoge hakken aan en de haren los, rende zij wild zwaaiend naar het vele publiek. Uiteraard werden zij bij elkaar gedreven en werden al zwaaiend afgevoerd. Het grolschdrinkende publiek nam er nog maar eens een slok van en konden de ludieke openingsact wel waarderen. Onze dames staan vandaag 9-8-2010 op de voorpagina van Leids Dagblad maar dan gekooid in jurkjes. Wil je zien hoe dat eruit zag, bezoek dan onze pagina Special modellen

Beach Beauty and bijzonder mooi weer

Zondag 3 juli 2010 in Beachclub Royal in Hoek van Holland liepen vele modellen de show op een zonovergoten strand. Het leek wel een zuidelijk oord met zon en palmbomen. Op de prachtige Catwalk liepen onze modellen in zomerjurkjes en bikini's. Ook voor de heren was het een en ander te zien. B Style uit Maassluis had een zeer goede dag. Bijna alles dat er geshowd werd, werd binnen no time verkocht. www.b-styles.nl  Van bikini's tot tassen het was allemaal te koop. Tijdens de show werden er tevens opnames gemaakt voor de Videoclip van Wendel. De clip is binnenkort te bewonderen op MTV. Wij vinden het nu al een zomerhit. Voor foto's zie specials.

 

 

Langste Catwalk Boxtel 2010

De poging voor het Quiness Book of Records is niet gehaald, maar de foto's zijn er niet minder om. Volgend jaar wordt het weer geprobeerd, maar vanwege veiligheidsoverwegingen, moest de Catwalk ingekort worden naar 400 meter lengte i.p.v. 800 meter. Wij wensen Gemmy van Tiga veel succes me de organisatie van dit  fantastische evenement. 

 

Resultaat Catwalk training

Mei 2010

Deze dames hebben allemaal de Catwalk lessen gevolgd bij Dijana de Gier en dit is o.a het resultaat.

Melissa Tammerijn is nu een van de tien topmodellen op de Catwalk. Zij lopen o.a. shows bij Calvin Klein en Chanel.

Jalena is een van de finalisten van de miss Benelux Queen verkiezingen.

Ruby gaat naar China voor enkele shows in Shang Hai en Peking. Ook zal zij meewerken aan een fotoreportage met fotograaf Linda van de Broek en visagiste Francisca Marcella. Zij showt de prachtige collectie van Hu-Fashion.

Westland Next Topmodel 19 aug 2009

Beste modelletjes.

 

De Oranje Comite en Jilly & Mitch organiseren een Westland Next Topmodel voor de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. Als je geďnteresseerd bent, kun je een inschrijfformulier downloaden en deze invullen. Ga met het formulier naar Jilly & Mitch in De Tuinen in Naaldwijk en meld je aan. Inschrijven kost niets en je hebt een hele leuke middag tijdens de Naaldwijkse feestweek. Jullie krijgen daar les van Dijana de Gier in het zo professioneel mogelijk lopen op een Catwalk. Ook worden de haren en een beetje make-up gedaan. Er komt een professionele fotograaf die foto’s van je gaat maken. De foto’s kun je later ophalen bij Jilly & Mitch.

Voor de verkiezing zullen drie mensen, juryleden een keuze gaan maken. Ze letten dan niet alleen op hoe je er uitziet, maar ook hoe je bent, dus ook tijdens de lessen en de make-up. We zoeken vriendelijke, vrolijke winnaar of winnares. De winnaar mag voor een bepaald bedrag kleding uitzoeken bij Jilly & Mitch. Al de andere deelnemers krijgen iets lekkers. Dus schrijf je in en kom naar de Spiegeltent in Naaldwijk

http://www.the1stimpressionagency.com/Inschrijfform WNTM definitief.doc

Foto's voorbereiding Jilly & Mitch presentatie

Summer fashion show

9 juli 2009

Vele modellen hebben de Catwalk gelopen tijdens de Summer Fashion show in The Japanese Watergarden ( zie video). Tijdens deze show werden diverse collecties getoond o.a. die van Ed Hardy en van Vingino. Van groot tot klein ze passeerde allemaal de revue. Ook konden klanten terecht bij diverse stands. Als het weer meezit, en de vergunningen binnen zijn, kunt u de modellen in Scheveningen bewonderen.

Morgen wordt de winnares van de loting die gehouden werd tijdens deze show, opgemaakt en  gefotografeerd. Enkele van deze foto's zult u op de site kunnen bewonderen. Dus hou de site in de gaten als u wilt weten hoe zij er uitziet en kan veranderen.

  

 

WoerdStaete

17 juli 2009

Onze modellen staan in een prachtige stand van makelaar Helm & Heus een bijzondere woonproject:" Woerd Staeten", onder de aandacht te brengen. Het publiek dat in Monster tijdens de braderie langs deze mooie stand liep, werk benaderd met een heerlijk zakje snoep tomaatjes de Tommies. Uiteraard werden zij gevraagd of men bekend was met het project, en of deze mensen het interessant zouden vinden om een modelwoning te bezichtigen. Van zowel de dames als de makelaar hebben wij zeer positieve reacties mogen ontvangen. De modelwoning is volop bezocht. Morgen staan de dames weer in Monster en kunt u tevens het project bezichtigen in Naaldwijk. De gehele organisatie is in handen van Arling een Westlands organistieburo. We hebben samen aan een mooi project gewerkt, zij de organisatie wij de mensen.

Ilse en Juliette

Arnhems Gala 2008

2 Oktober 2008

We hebben er weer een spannend weekend op zitten. Ilse en Chanel werden gevraagd om een show te lopen tijdens het Arnhems gala. De dames deden ontzettend hun best tussen de modellen met meer ervaring. Zij en wij, tevens de gasten hebben uiteindelijk genoten van de fantastische show. Na afloop hebben we nog even gedanst op de muziek van een band. Dol enthousiast en zeer gemotiveerd kijken de dames uit naar de grote show van 21 november in de kerk van Arnhem. Maar nu eerst een kleinere show in Maassluis tijdens de Furiade.

 

  

 

Furiade

5 oktober 2008

Het weer was bijna stralend, maar in ieder geval droog. Onze show begon ook met het lied "It's a beautyfull day" and so it was. de modellen hadden er allemaal zin in. Ja een echte show op een prachtige trialer. Met hele leuke kleding. Tijdens deze dag gaven wij tevens een demonstratie catwalk en poseren voor de fotograaf. Het resultaat kun je zien op onze pagina fotoimpressie. Donderdag heeft de metamorfose plaatsgevonden en ook daar hebben we foto's van op deze site staan.

( 19-09-2008 )

4 Oktober staan wij op de Furiade in Maassluis met een Fashion trailer. Wij zijn nu volop bezig met de voorbereidingen. In de trailer zijn shows te zien van diverse kleding en schoenenzaken uit Maassluis. Drie vrouwelijke modellen en twee mannelijke zullen de laatste modetrends showen van bekende merken als Vera Moda, Jack &  Jones etc. Natuurlijk horen daar ook bijpassende schoenen getoond te worden, en die zijn er te bezichtigen. Voor het haar hebben wij een "De Salon" kapsalon uit Maassluis gevonden die tevens een demonstratie van hun eigen merk gel zal geven. Ook wordt er gedemonstreerd met stijltangen. Gedurende de dag worden er goodie bags uitgedeeld waar een coupon in zit die een van de vrouwelijke en van de mannelijke bezoekers kans geeft op een complete metamorfose. Aan het einde van de dag wordt de naam bekend gemaakt en zal de naam ook op onze website vermeld worden. Op een andere datum wordt de gelukkige van top tot teen gekleed, de haren gekapt, de visagie verzorgt. Wij zullen foto's maken van die persoon voor de metamorfose en na de totale gedaanteverwisseling. Natuurlijk laten wij u de foto zien. De metamorfose wordt aangeboden door de deelnemende bedrijven.

http://www.stripesmaassluis.nl/dewinkel.html

www.daanmode.nl

www.desalon-maassluis.nl

www.anywish.nl

en The 1st Impression Agency die dit mode event heeft georganiseerd.

Wij geven tevens een demonstratie Catwalk en poseren voor de camera. Dus kom naar Maassluis, Govert van Wijnkade 12, tegenover Oporto. Aanvang show 11:00 uur, laatste show is om 14:45 uur.

 

De modellen die voor Hu Fashion gaan lopen zijn

Casting 17 augustus 2008

Deze modellen zullen de Catwalk lopen voor Hu Fashion

Sommige nog niet,

Samen een goed team

 

 

Dit waren ze dan onze modellen

11 juli 2008

Mooie dames wachten op mooie dagen, zelfs de weergoden zitten niet mee.

Toch wil ik jullie laten zien wat zij niet konden showen. De kleding van Steps Naaldwijk ziet er prima uit en kan door vele maten gedragen worden.

Omdat de tijd gaat dringen, en de modellen met vakantie gaan, zit er niets anders op om de Miss Natural Beauty Contest definitief af te blazen.

 

Certificaat CatWalk

25 mei 2008

De dames zijn allemaal in hun nopjes met het behaalde certificaat Catwalk. Wij ook, want wij weten nu wat we de klant te bieden hebben.

Wil je ze zien lopen op de rode loper en de Catwalk / Podium kom dan naar Miss Natural Beauty Contest 25 juni 2008.

Vrijdagavond cursisten

We hebben zelfs een eigen Hyves /http://www.1stimpression.hyves.nl/ omdat de modellen aangegeven hadden dat daar behoefte aan was

Catwalk

6 mei 2008

Diverse modellen volgen de Catwalk in 's-Gravenzande. Ik zie en hoor dat er nu al verbetering is in hun gehele houding. Er wordt niet meer gesloft, gehuppeld, doorgezakt en geknakt. De dames hebben ook veel plezier onderling, maar worden tevens goed getraind. Na een sessie van 6 weken, kan ik de meeste met een gerust hart de Catwalk op laten gaan. Ze kunnen dan niet alleen goed lopen, maar kunnen ook echt showen in de breedste vorm van de naam.

formulier downloaden, of meld je aan per e-mail.

 

 

11-04-2008

Vandaag hebben wij gewerkt aan de promotie van The 1st Impression Agency.

Om negen uur stonden Nicole, Amber en ik bij Irma mode in Naaldwijk om enkele kledingstukken door te passen i.v.m. een fotoshoot. Zonnige kledingstukken werden uit de rekken gehaald en door Amber gepast. Het was de vraag of het niet te koud zou zijn, maar we waagde het er toch op. Met haar prima maatje 36, paste ze uitstekend in de mooie kleurige blousjes, en jurken. Binnenkort zien jullie hier het resultaat.

De Hele Westlander, onze regionale krant zou om 11uur aanwezig zijn bij Rob Jansen Haarverzorging. Daar kon Roberto Dresia ons model opmaken en Rob met zijn medewerksters de haren verzorgen van Amber. Wij hadden er allemaal zin in, de zon scheen en wij waren goed gestemd. Miki en Sjon Koster de fotografen legde ook de voorbereidingen vast. Er vond eerst een intervieuw plaats met Rene de Hoog van De Hele Westlander. Ik vertelde over de samenwerking met Rob Jansen-Haarverzorging en Roberto Dresia. Natuurlijk liet ik hem ook mijn eigen portfolio zien dat ik vroeger had bij Corine's Agency uit Amsterdam. Ook vertelde ik hem over de vele dames die ik al had opgeleid. Maar last but not least, de reden waarom ik in gemeente Westland een modellenbureau ben gestart. Na het intervieuw zijn wij iets later dan gepland naar de grote kerk gegaan in Naaldwijk. Veel lol en een mooie fotosessie heeft het ons opgeleverd. Volgende week staat het artikel in de krant.

Na deze fotosessie en het intervieuw hadden Roberto en Rob weer andere verplichtingen. Wij de fotografen, het model, Nicole en ik zijn doorgereden naar de Wollenbrand kabelskibaan. Sjon en Miki hebben Amber in diverse kledingstukken op de gevoelige plaat gezet. Alles zat mee, zelfs de weergoden, het bleef tot laat in de dag prima terrasjes weer. Terwijl Miki en Sjon aan het fotograferen waren, besproken Nicole en ik onze plannen. Wij zullen nog vaak ons laten horen en vooral ons en de modellen laten zien. Na het poseren op de prachtige locatie bij de Wollenbrand de Kabelskibaan konden wij om 14:30 eindelijk van onze heerlijke lunch genieten. Uiteraard deden wij dat op een tropisch zonnig terras. 

Recent Videos

3828 views - 0 comments
3663 views - 0 comments
4271 views - 0 comments