coaching, models, catwalk,

Programma

Fotoresultaten Art & Sand Fashion Event

 

 

22 augustus 2010

Geen massaal evenement, maar wel grootse klasse!!!

Aanvang: 13:00 tot 22:00 uur

Vanaf 13:00 uur zijn kunstukken te bezichtigen van diverse kunstenaars zie verder op de pagina. Ook kunt u een portret laten schilderen in zwart wit

Vanaf 16:00 uur walking dinner tot 20:00 uur

  • 15:00 uur tot 15:20 uur Houdingverbetering workshop ( gratis ) aanmelden geadviseerd
  • 16:00 uur tot 16:30 uur aanvang eerste show met ontwerpen van Spirito di Amore ( Sharon Esprit )
  • 17:00 uur tot 17:30 uur aanvang tweede show van Màngel Ichelo winnaar van de MAFB 2009 ( Michelangelo Winklaar )
  • Pauze      tot 18:45 uur
  • 19:00 uur tot 19:30 uur aanvang derde show met Nathan Reijnen winnaar diverse prijzen in combinatie met JaneSS Head Accessories . 
  • 20:00 uur tot 20:30 uur aanvang vierde show met Hu Fashion

 

  • Locatie: Beachclub S A N D

Zeekant 125

3151 HW Hoek van Holland

( is gevestigd in de duinen enkele meters van de parkeerplaats, en kunt u met weer of geen weer droog bezoeken )

Telefoon:0174-382503

Entree € 10,00 /Vanaf  augustus 2010 Kaartverkoop op de volgende adressen:

Buijs Ballotstraat 11BU5, 's-Gravenzande / Zeekant 125, Hoek van Holland /

VVV Hoek van Holland ( toeslag € 1,00 )

De Wilde Prins Hendrikstraat 14, Naaldwijk (toeslag € 1,00)

of via onze site met Paypal

Designers

Deze designers uit heel Nederland en zelfs een met een buitenlands randje vertonen hun bijzondere collectie

Sharon Esprit van Spirito di Amore

toont een prachtige collectie voornamelijk samengesteld van eerlijke natuurlijke stoffen, zoals katoen en zijde. De eerste collectie bestaat uit items die vooral heel vrouwelijk en elegant zijn. Alle items zijn exclusief en met de handgemaakt in naaiatelier in Nederland. 

       

 

 

 

 

Michelangelo Winklaar met Label Màngel Ichelo

de winnaar van MAFB 2009 Michelangelo is een allround vormgever en ontwerpt voornamelijk haute couture.
Michelangelo heeft al verschillende collecties getoond en heeft vorig jaar de MAF Fashion award gewonnen. Voor het Art and Sand Fashion Event toont hij een damescollectie met veel sensuele vormen en stoffen en het accent op de details.

 

 

 

Nathan S. Reijnen

afkomstig uit Peru heeft na een omweg in zijn carrière alsnog voor fashion designer gekozen. Deze keuze heeft de ontwerper vele prijzen opgeleverd

Prijzen:                                 

2010                                      Skills Masters, goud Euroskills ‘Lissabon’

2009                                      Skills Turkije, goud en zilver Skills masters

2009                                      Best Upcoming Designer’ Obsession4Fashion

 

 

Sheguang Hu van Hu-Fashion

 werd geboren in het arbeidersplaatsje Jinning midden in Mongolie, vanaf kleins af aan schilderde hij al en ontwikkelde hij een sterke passie voor kunst en mode. Niet alleen is hij afgestudeerd van de mode academie in Beijing maar ook van de Rietveld academie in Amsterdam. Waardoor hij het beste uit de ‘East’ en de ‘West’ kan halen voor zijn creaties.


Zijn passie bracht hem kort geleden nog op de Shanghai World Expo 2010 waar hij een prachtige collectie toonde. Ruby een van onze modellen is mee geweest en heeft twee weken de mooiste impressies kunnen beleven. Natuurlijk zal ook zij een van onze dames zijn die de collectie showen.

 

 

 

 

 

JaneSS Head Accessories

                                         

Surinaams cultureel erfgoed wordt door JaneSS op verfrissende manier nieuw leven in geblazen. Dit doet zij door het gebruik van diverse moderne materialen en technieken. Door deze verweving van historie en moderniteit en de kruisbestuiving van cultuur en mode ontstaat er kunst. Draagbare kunst voor de hedendaagse vrouw die haar persoonlijkheid wilt accentueren en zichtbaar durft te maken

De getoonde hoeden worden deze dag te koop aangeboden

 

Art

De kunstenaars die aanwezig zullen zijn en de nodige stukken tonen zijn:

Evita Tjon-A-Ten

“Kunst en muziek kunnen werelden samenbrengen en troost bieden. Muziek en kunst kunnen helen als zaken stuk zijn”.

De multiculturele erfenis (Chinees, Creools, Hindostaans, Libanees, Schots en Duits) heeft ongetwijfeld bijgedragen aan haar liefde voor verschillende stijlen van kunst en muziek; de vertaling hiervan is terug te vinden in haar grafische werk. Hoewel alle kunstzinnige uitingen haar aantrokken, is zij aan de Hotelschool Den Haag gaan studeren, en heeft zij haar Bachelor Business Administration behaald. Gedurende haar studie is zij altijd bezig geweest met haar muziek, kunst, grafisch werk en het schrijven van teksten, waardoor zij veel ervaring heeft opgedaan.

Evita toont haar schilderkunst op zowel doeken als op beschilderde wijnkisten. Ook kunt u kaarten kopen met foto’s van haar schilderijen.

 

 

 

Mariska de Kok

 onze regionale kunstenares met schilderijen gemaakt aan het strand van Noordwijk. Voor deze dag, kunt u zich laten portretteren voor de speciale prijs van € 45,00

Mariska de Kok (1966), thans woonachtig in Naaldwijk. zij schildert, tekent, schrijft en maakt beelden, al zolang zij zich kan heugen. De rode draad in haar werk is het thema: “mens & emotie”.

Persoonlijk is zij zeer gefascineerd door de mens achter het zogenaamde maatschappelijke masker. Wanneer je lang genoeg naar iemand mag kijken, is er voor haar altijd een boeiend verhaal te ontdekken. Een heerlijke ontdekkingsreis c.q. uitdaging om dit wat zij niet echt kan benoemen, te verbeelden in een portret. Logisch gevolg hiervan is dat zij in de loop der jaren op schildergebied, zich vooral heeft gespecialiseerd in portretteren. Naast haar passie voor portretteren van realistisch tot abstract op doek of in beeld, geniet zij ook van het schilderen op locatie.

Gedichten Esther Bakboord

Speciaal voor deze gelegenheid zal zij haar gedichtenbundel signeren.

Esther Bakboord, dochter van een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder, noemt zichzelf een ‘creatief creeërder’. De rode draad in al haar werk is het leven zelf. Meer nog: liefde voor leven, genieten van het leven in al haar facetten. Esther is als "een bijzonder sprankelende vrouw". Met alle eigenschappen die haar zo bijzonder maken: bruisende creativiteit, humor, intelligentie, zorgzaamheid, positivisme en levenslust. Altijd verrassend en origineel. Verscheen zijn haar verhalenbundel ‘Blauwe oma’. Dit keer komt Esther met de gedichtenbundel ‘Leef! (Ten Minste Houdbaar Tot Oneindig)

 

De gedichten in deze bundel gaan over alledaagse onderwerpen als liefde en leven. Hartverwarmende gedichten om te lezen, te vertellen of naar te luisteren. Het is een boek vol liefde, hoop, passie, kracht, romantiek en inspiratie. Want", zo verklaart Esther stellig: "Een lach, warmte en vriendelijkheid kosten niets.

 

 

Objecten van Tessa Droog

 

 

Tessa Droog maakt objecten van keramiek. In haar werk wordt zij geïnspireerd door de wereld om haar heen: de natuur (bloemvormen, koralen, schelpen en micro-organismen), de architectuur maar ook de mens en zijn verleden.

Wat haar intrigeert zijn de sporen die alledaagse voorwerpen, maar ook wij mensen met ons meedragen. Sporen die iets of iemand wezenlijk veranderen. Met haar objecten benadrukt zij het contrast tussen binnen en buitenkant. De vorm is de basis maar de structuren en sporen nodigen uit om verder te kijken. Een ruw gevormde buitenkant of sporen binnenin een object. Welke kant is nou echt belangrijk? Dat is een van de redenen waarom haar werk vaak op verschillende manieren neergezet en bekeken kan worden.

 

Tessa Droog heeft haar opleiding gevolgd aan de keramiekopleiding SBB in Gouda. Daarna heeft zij zich 2 jaar gespecialiseerd in handvormen en het zelf samenstellen van glazuren. Haar werk wordt geëxposeerd door heel Nederland, met als hoogtepunt dit jaar de keramiekbiënnale in Zeewolde. Zij heeft les gegeven op de vrije academie en haar werk is aangekocht door particulieren en de Stichting Kunstuitleen. Ook maakt zij werk in opdracht. Sinds 2007 is zij lid van de NVK, de Nederlandse vakgroep keramisten.

 

 

 Nailart van Fairy-Nails

                                     

Sandra van Mourick is in de nagelwereld geen onbekend gezicht. Naast haar drukke baan als docente nagelstyling is zij ook regelmatig in binnen en buitenlandse vakbeurzen te zien en vele stylistes hebben zich door haar werk laten inspireren. Ook is zij boegbeeld van het merk Hollywood Nails waar zij medeverantwoordelijk is voor nieuwe ontwikkelingen op nagelgebied.
 
Op de Art&Sand Fashion Event zal zij diverse demo's geven, waaronder het maken van 3d bloemen gemaakt van acryl. Ook kan Sandra en haar medewerkster Danielle uw nagels van leuke prints voorzien, geheel in stijl van uw outfit en stemming.
 
Sandra runt een goedlopende groothandel/opleidingscentrum en nagelsalon in Rotterdam.

 

 

Lia Kinibaeva

 van Looklab.nl is een multitalent: ze werkt als styliste, visagiste, bodypainting artist, fashion designer. Zij heeft haar sporen ruimschoots in Rusland verdiend en sinds een jaar werkt ze in Nederland. Op Art & Sand Fashion Event zal ze ook aanwezig zijn om haar kunsten als bodypainting artist te vertonen. Iedereen is welkom bij haar stand om een leuke bodypainting of een facepaint te laten tekenen. De verf is binnnen 5 minuten droog en  niet schadelijk voor het lichaam.

 

 

Ingrid Rekers

Dit prachtige beeld van brons met het thema mode is te bezichtigen tijdens ons event.

 

Ingrid Rekers, is geboren in 1966 in Amsterdam. Sinds haar afstuderen in 1989 aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag maakt zij beeldhouwwerken en installaties met uiteenlopende materialen. In haar foto- en lichtinstallaties speelt zij met materiaal, licht en compositie. Daarbij is het een voortdurende zoektocht om een bepaalde spiritualiteit te vangen. Zij wil de toeschouwer laten dwalen in een wereld die deels werkelijk is en deels droom.

Opdrachten

Haar beelden/objecten maakt zij veelal in opdracht. Bij een opdracht verdiept zij zich in de geschiedenis van de persoon, het bedrijf, de plek en het doel. De verzameling aan indrukken legt zij vast in schetsen en hieruit komt een plan voor een object of beeld naar voren. Haar opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven en instellingen die een beeld/installatie voor in de openbare ruimte zoeken.

Workshops en cursussen

Zij organiseert op reguliere basis workshops voor particulieren en bedrijven. U kunt haar deze dag aan het werk zien met een van de materialen.

Extra informatie

 

Visagie door Francisca Marcella: zij is zeer gedreven en heeft veel ervaring met visagie voor shows. Ook prominente figuren heeft zij als haar cliëntele. Voor vele bladen heeft zij de make-up verzorgt. Wij vertrouwen onze modellen dan ook volledig aan haar toe. Zij zal onderstuend worden door onze eigen westlandse visagiste Tessa van Dazzling Beauty.

Hair Stylist Hikmet Kuskal de Miss Nederland kapper:  heeft heel wat hoofden tussen zijn vingers gehad. Zo is hij de kapper voor alle Miss Nederland verkiezingen. Krijgen regelmatig onze modellen een nieuw kapsel aangemeten. En is hij de leermeester voor vele aankomende kapsters.

Organisatie en Presentatie Dijana de Gier: vele shows heeft zij gepresenteerd o.a. die van Wereld Natuurfonds in Hilversum. Ook heeft zij veel ervaring met het organiseren van evenementen en shows. Aziatisch Festival, Valentine Fashion Event en meer. Choreografie doet zij voor eigen shows en heeft het o.a gedaan voor Tanika de Koning.

 

Samenwerking en Locatie Postverkade groep: Door samen te werken met deze organisatie kan er op de prachtige locatie Sand in Hoek van Holland een Inspirerend Event georganiseerd worden. U kunt op deze zeer mooie locatie ook terecht voor feesten en partijen. Natuurlijk is er de gelegenheid om heerlijk te lunchen of te genieten van de Sushi. Bespreek de vele mogelijkheden met gastheer Jeroen.

 

 

Recent Videos

3828 views - 0 comments
3663 views - 0 comments
4271 views - 0 comments