coaching, models, catwalk,

Andere weg opgegaan

Beste modellen, ouders en bezoekers. The 1st Impression heeft de crisis overleeft, maar stopt met deze vorm. 
Dijana gaat door met het coachen van modellen die naar het buitenland willen. Niet meer dan 10 modellen zal zij onder haar hoeden nemen, 
wil jij weten wie de eerste drie zijn, neem een kijkje op www.tfimodelsnl.com. Voldoe jij aan de volgende voorwaarde, en wil jij weten wat ik voor jou
zou kunnen betekenen, neem gerust contact op. 06-51-693 693
Lengte minimaal 1:73
Heupmaat maximaal 92 cm
Stuur polaroid, en total body foto in kleding waar je vormen goed in te zien zijn. 

Wat doen wij

Regelmatig krijgen wij verzoeken vanuit het buitenland om modellen te leveren voor fashion shows en editorials. Ben jij langer dan 1:75 mtr, en is je heupmaat niet groter dan 90 cmt, wil jij serieus aan je modellentoekomst werken, en ben je bereid om enkele weken van huis af te gaan, mail ons met je gegevens enkele recente foto's, wie weet loop jij binnenkort shows in Milaan, Parijs of Londen.

WIJ VRAGEN GEEN INSCHRIJFGELD Je kunt weer langskomen voor een gesprek of kennismaking The 1st Impression model agency is een bureau waar modellen zich kunnen aanmelden als model, figurant of special. Je kunt hier Catwalklessen volgen of leren poseren voor de camera. De lessen zijn ook te volgen voor mensen die zich niet willen aanmelden als model.Je kunt hier starten als beginnend model. Wij werken tevens samen met diverse fotografen waar je op TFP basis of tegen een scherptarief aan de portfolio kunt werken.

Wij kunnen castings houden, wanneer u opzoek bent naar bepaalde types. Wij leveren modellen voor fotoshoots, video´s, en reclame. Ook kunnen wij u ondersteunen met uw modeshow of evenement. Wij hebben tevens promotiedames in diverse leeftijdsklasse in de aanbieding.

Modellen die naar het buitenland willen, moeten een goede portfolio opgebouwd hebben. Foto´s bestaande uit Polaroid, goede closs-up,natural shoot, total body in bikini of lingerie, videofilmpje, catwalk ervaring en voldoen aan de volgende maten. lengte minimaal 1:75 in sommige landen 1:78, heupmaat 90 of minder,taille 63 of minder, schoenmaat niet groter dan 40. Bereid zijn om enkele weken van huis te zijn.

Woensdagmiddag welkom

Foto's van de modellen, specials, TFI fashion modellen vindt u in onze portfolio.Wij vragen geen inschrijfgeld.


 

Op afspraak inschrijven mogelijk!!!

Elke woensdag van 13:30 uur tot 17:00 uur zijn jullie van harte welkom.

Kom naar Kleine Woerdlaan 47, Naaldwijk. Bel of mail voordat je komt, zodat wij kunnen plannen en iedereen de nodige aandacht kunnen geven. Neem recente foto's mee en een kopie van een geldig ID bewijs.!!!

Kinderen jonger dan 18 jaar kunnen alleen inschrijven wanneer ouders akkoord gaan en een handtekening zetten.

Aanmelden kan ook via de website, maar wij willen graag kennismaken met de modellen. Stuur wel een foto mee. Dus alleen aanmelden via de site is niet voldoende maar geeft ons wel een eerste indruk om je wel of niet uit te nodigen voor een gesprek.

 

  

Catwalk opleiding

Altijd al shows willen lopen in Binnen- of Buitenland, volg nu Catwalk lessen bij Dijana de Gier

Catwalk opleiding op afspraak. Catwalk totaal duurt twee dagen, Catwalk basic 1 dag. Je krijgt privé les van Dijana de Gier.

Nu ook voor modellen die niet bij ons ingeschreven staan. 

 

Nadat Melissa Tammerijn bij ons de Catwalk heeft gevolgd, is zij tijdens de modelconfention 2008 in Den Haag het meisje met de meeste call backs geworden. De modellenbureau's in zowel Nederland als het buitenland staan nu te dringen om Melissa. Helaas hebben wij als beginnend bureau nog niet voldoende contacten in het buitenland om Melissa bij ons te kunnen houden. Zij heeft gekozen voor een bureau die haar dat nu wel zou kunnen bieden. Wij wensen Melissa een flitsende toekomst hier en in het buitenland, en hopen dat zij het Westlandse roots nooit zal vergeten.

De eerste dames die de Catwalk opleiding hebben gevolgd, zijn zeer tevreden met hetgeen zij hebben geleerd. Niet alleen de Kneepjes van op de CatWalk lopen hebben zij geleerd, ook hebben zij voor hun hele leven lang een houdingsverbetering aangenomen. Mensen in hun omgeving merken het en vragen ernaar. Er zijn er zelfs die zich hebben opgegeven naar aanleiding van de verbeterde houding van ons model.

17 augustus 2008

Het resultaat van een Catwalk opleiding. Enkele modellen mogen de Fashionshow lopen bij Hu Fashion Kijk voor het gehele verslag op onze pagina activiteiten. Van links naar rechts Cynthia, Ilse, Sharita, Kim, Melissa, Tamara en Kelly.

 

Het voordeel van een opleiding, is dat wij kunnen zien waar iemand toe instaat is. Wanneer wij de opdracht krijgen iets te organiseren, of wanneer wij zelf aan promotie doen, zullen deze modellen eerder een opdracht kunnen krijgen. Zijn er modellen die zelf al een goede opleiding hebben gevolgd en mij dat ook kunnen tonen, dan hebben deze modellen ook meer kans op shows. Voor fotowerk is het belangrijk dat je recente fotoshoots hebt gedaan met ( semi ) professionele fotografen.

Kom langs voor meer informatie op de woensdagmiddag tussen 13:00 uur en 16:00 uur. Graag even bellen zodat wij weten wie er komen, en eventueel een planning kunnen maken. Wij willen tenslotte iedereen voldoende aandacht kunnen geven.

 

 

Agency, Promotion Team, Hospitality Group

Na de Open Dag van het eerste modellenbureau van de Gemeente Westland hebben vele modellen, figuranten en promotie dames zich opgegeven. Ook was er veel animo voor de Catwalk training die met ingang van 12 April 6 zaterdagen achter elkaar gegeven zullen worden door Dijana de Gier. Zij heeft veel ervaring met het lopen op de Catwalk en heeft tevens diverse modellen opgeleid zoals Lindsay Pronk de miss Universe van 2004.

 

 

.

The 1st Impression Agency / Hospitality Group / Promotion Team

Telnr: Dijana 06 51 693 693  / Fax: 0174- 640 575 

Info

Kleine Woerdlaan 47, 2671 CB 

Postbus 181, 2670 AD NAALDWIJK

E-mail: the1stimpression@gmail.com / www.the1stimpressionagency.com

IBAN NL58 RABO 3228.20.928 / KvK: 27313866 Haaglanden

Recent Videos

3828 views - 0 comments
3663 views - 0 comments
4271 views - 0 comments