coaching, models, catwalk,

Winnares fotoshoot

Tijdens de show konden de bezoekers met hun entreenummer een fotoshoot winnen. Heel wat dames en heren wilde daar voor in aanmerking komen, maar uiteindelijk kan er maar een de winnares zijn en dat is Malu geworden.

Zie foto's voor het resultaat

kinderen doorpassen

Voor meer foto's bezoek onze  foto impressie en ga naar specials

28 mei

Adres: Grote Woerdlaaan 38, 2671 CL Naaldwijk www.thejapanesewatergarden.nl

 

 

Summer Fashion show in The Japanese Watergarden op 28 mei 2009

Tijdens deze show, zullen onze modellen de zomercollectie tonen van diverse bedrijven. Van jurk tot t-shirt, korte broek en badkleding het zal allemaal de revu passeren. De show is zowel voor kindermode, dames en herenmode. Na de modeshow is er tevens een directe verkoop met scherpe aanbiedingen. Ook zijn er diverse verkooptafels met accessoires, make-up plus advies, kinderkleding, nailart, permanente make-up, riemen, tassen etc. Het wordt een gezellig zomers festein met een Salsa demonstratie , heerlijke hapjes, en tropische drankjes.

Tevens vindt er een loting plaats voor een heuse fotoshoot geheel verzorgd met visagie en haarstyling. Dus reserveer in je agenda 28 mei en waan je in  tropische sferen.

Entree € 7,50

Programma

Doors open 18:30

Kindershow Leaf en Leff begint om 19:15 uur

Show Luciene mode en Wilma home shop 20:00

Demo Salsa / Pauze

21:00 Acme Trendz

Sluiting 23:00 uur

Merken die o.a aanwezig zijn,

Vingono, Pupa, Ed Hardy, Paca Chicano, Mc.Gregor, Pargan 

 

Salsa info:

Dansschool Pasion y Fuego bestaat uit Raimundo & Solange behalve dat ze 13 jaar lief en leed delen met elkaar dansen ze al zo’n 10 jaar salsa met elkaar. Ze hebben in het verleden les gegeven voor dansscholen en opgetreden op vele congressen in binnen en buitenland, voordat ze besluiten om voor hun zelf te beginnen. Ze zijn enthousiaste salsadansers, docenten en entertainers die van elke gelegenheid een feestje maken! Of het nu een reguliere les, een workshop of een show is... Ze nemen iedereen mee in de wereld van de salsa om te genieten. Hun motto is have fun and dance!!!!  


 
 

Recent Videos

3860 views - 0 comments
3710 views - 0 comments
4305 views - 0 comments