coaching, models, catwalk,

 Zo begon het modellenwerk voor mij. Ik werd letterlijk van de straat geplukt. Op een mooie zonnige dag in Den Haag werd ik aangesproken of ik model was en of ik interesse had in een show lopen in Amsterdam. Eigenlijk was ik er nooit mee bezig geweest, maar er werd wel vaak gevraagd of ik dat werk deed. Mijn oma vond ook altijd al dat ik het moest doen. Nooit luisterde ik, maar dit keer wel. Met de stoute schoenen aan vertrok ik naar dat grote Amsterdam. 's- ochtends vroeg moest ik mij al aanmelden. dacht ik alleen maar even aan te kunnen melden, werd ik direct opgemaakt in de kleren gehezen en stond ik 's avonds op de planken in een grote show van visagist Dik Peeters en de "kleding van Fiorucci". na de show werd mij diverse fotografen gevraagd bij welk agency ik zat. Nog nergens maar dat duurde niet lang, want ik kon kiezen. Uiteindelijk ben ik bij Corine's Agency terecht gekomen. Na inschrijving had ik al direct binnen twee weken een opdracht voor de C&A. Met mijn hoofd en lijf op de achterkant van al de kranten in de kleding van C&A. Ook werd ik gevraagd voor de commercial "Hello how are you" samen met Sandra. Vele bladen heb ik met mijn lijf en leden ingestaan. Ook werd ik vaak gevraagd voor commercials o.a. Dr. vd Hoog, Body Line, Tutti Frutti, Wehkamp. Grote shows heb ik gelopen op de Catwalk, o.a Edgar Vos, Yamamoto, EmanuŽlle de voorloper van Mexx en vele andere shows.

Mijn omgeving leefde mee en werden er zelfs door aangestoken. Lindsay Pronk wilde bij mij in de leer, omdat ze ook het vak in wilde. Ik trainde af en toe wat chinese meisjes voor een mode-cultuur show dus daar kon ik Lindsay mooi naartoe nemen. Nu is Lindsay een model die de hele wereld afreist en zelfs enkele filmrolletjes heeft gekregen o.a de nieuwe film van Marion Bloem ( schrijfster ) te zien is in de commercial van Andrelon. Voor de mode-cultuurshow presenteerde ik ook wel eens o.a. voor Prins Bernhard tijdens het wereld natuurfonds gala.

       

Via het presenteren en het opleiden kwam ik tevens bij organiseren en hostess werkzaamheden. Nu vind ik het tijd om mijn ervaringen op zeer breed vlak, door te geven en er mijn werk van te maken. Samen met Nicole gaan wij er voor zorgen dat de modellen en de klanten een goede indruk krijgen en achterlaten.

Het eerste resultaat:

Melissa Tammerijn die de Catwalk lessen heeft gevolgd en nu een van de meest gevraagde modellen van de wereld is geworden. Zij loopt momenteel de grote shows van o.a Calvin Klein en Chanel. Zie onze pagina Catwalk!!!

 

En ik nu vele jaren later. leidt modellen op die aan de begin staan van hun carrieŽre

     

 

Recent Videos

3828 views - 0 comments
3663 views - 0 comments
4271 views - 0 comments